Warmtepomp Atlantic

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Overweeg jij een duurzame warmtepomp van de aanbieder Atlantic? Met behulp van de warmtepomp-vergelijker lees je praktische informatie over het productaanbod van Atlantic. Een investering voor de toekomst, CO-2 vriendelijk, en fors besparen op de energiekosten met de royale subsidieregeling. Een veel verkocht model is de Explorer 200 met een (kw) capaciteit van 0 en een subsidie van 1250.

  • De warmtepomp van Atlantic is een investering die u zeker terugverdiend.
  • Een lekker warm huis met minder of zonder gasverbruik.
  • Minder uitstoot van CO-2 in juli 2024.
  • Een snelle terugverdientijd na toepassen van ISDE regeling.
CategorieWarmtepomp
MerkAtlantic
Populair modelExplorer 200
Vermogen0 KW
Subsidie 1250
Gemiddelde besparing33%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Atlantic warmtepomp kopen?

Overtuigd, en direct een warmtepomp van Atlantic kopen? Deze aanbieder werkt met een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor iedere portemonnee. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie toepasbaar is op uw centrale verwarming (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Wellicht is dit de Explorer 200 met een werkracht (KW) van 0. Toch, misschien zoekt u meer capaciteit. Maak een afspraak bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Geef aan wat voor type woning u heeft.
  3. Wat wilt u precies bereiken (hybride / all-electric)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Ga voor een erkende Atlantic installateur.
  6. De warmtepomp wordt geplaatst, en u begint met besparen.

Krijg ik subsidie voor mijn warmtepomp?

Ben je benieuwd naar de subsidie juli 2024 voor warmtepompen als deze? De fabrikant Atlantic verkoopt meerdere types met een subsidie. Middels de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kun je bijvoorbeeld het type Explorer 200 met een royale subsidie van 1250 laten installeren. Om dit aan te kunnen vragen stelt het RVO wel een aantal richtlijnen. Via RVO.nl vind je uitgebreide info. Een gemiddelde warmtepomp installateur kent de regels vaak ook. Zoek een aanbieder in bijvoorbeeld Westerveld, Hilvarenbeek en Krimpenerwaard.

Zijn de Atlantic hybride warmtepompen goed?

Deze warmtepompen zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets dat de RVO deze systemen goedgekeurd op de lijst. In deze lijst staan unieke en professionele fabrikanten. Niet vergeten, vergelijk de hybride of volledig elektrischeAtlantic warmtepomp in juli 2024 met andere duurzame investeringen. Het is geen investering die je jaarlijks doet. Concurrenten zijn o.a. ATAG, Wolf en Tesy


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!