Warmtepomp Aermec

WARMTEPOMP VERGELIJKEN

Behoefte aan een duurzame warmtepomp van de fabrikant Aermec? Geholpen door deze pagina ontdek je praktische info over het merk Aermec. Een duurzame keuze, focus op CO-2 beperking, en besparen op de energierekening door gebruik te maken van de toepasbare subsidies en tegemoetkomingen. Een model dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de ANL020H met een (kw) vermogen van 5 en een aantrekkelijke subsidie van 1650.

  • De warmtepomp van Aermec is een interessante aankoop voor woningeigenaren.
  • Huis verwarmen en warm tapwater op een innovatieve manier.
  • Relatief lage CO-2 uitstoot in april 2024.
  • Aanlokkelijke terugverdientijd na aanvragen van de ISDE.
CategorieWarmtepomp
MerkAermec
Populair modelANL020H
Vermogen5 KW
Subsidie 1650
Gemiddelde besparing23%

Prijzen vergelijken

Direct weten hoeveel een warmtepomp inclusief installatie u gaat kosten?


Aermec warmtepomp kopen?

Enthousiast, en wil je een warmtepomp van Aermec kopen? De aanbieder werkt met een breed scala aan oplossingen (lucht-lucht, bodem) voor nieuwe en oude woningen. Check bij de verkoper welk systeem rijmt met uw woning (water-water, grond-water, lucht-water, lucht-lucht). Mogelijk is dat de ANL020H met een werkracht (KW) van 5. Advies: mogelijkerwijs bent u op zoek naar meer functies? Showrooms zijn dan geschikt om vragen te stellen en producten te vergelijken.

  1. Voer uw basisgegevens in.
  2. Beschrijf uw woning.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (hybride / all-electric)?
  4. Een plaatselijke aanbieder zal contact zoeken.
  5. Kies een geschikte Aermec installateur.
  6. De warmtepomp wordt netjes aangesloten, doe meteen de subsidieaanvraag.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn warmtepomp?

Jij wilt natuurlijk ook alles weten over de hoogte van de subsidie voor deze warmtepomp in april 2024? De aanbieder Aermec heeft een uitgebreid aanbod. Dankzij de ISDE (investeringssubsidie duurzame energie) kan jij het systeem ANL020H met een subsidie van 1650 laten installeren. Wil je dit aanvragen? Dan gelden wel een paar voorschriften. Op RVO.nl kan je er alles over lezen. Een goede warmtepomp installateur weet precies hoe het zit. Bijvoorbeeld in de regio Borger-Odoorn, Geldrop-Mierlo en Gorinchem.

Zijn de Aermec hybride warmtepompen goed?

De warmtepompen krijgen goede recensies. Dat is natuurlijk de reden dat ze pronken op de RVO-lijst. Op deze lijst staan unieke en professionele leveranciers. Handig, vergelijk deze hybride of volledig elektrischeAermec warmtepomp in april 2024 met andere leveranciers. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Andere merken zijn o.a. Aerfor, Vaillant en Sonnenkraft


Een warmtepomp laten plaatsen?

Stel direct uw duurzame verwarmingsinstallatie samen!